У Харцизьку затримали підозрюваних у вбивстві 13-річної школярки

У Харцизьку затримали підозрюваних у вбивстві 13-річної школярки

У місті Харцизьку Донецької області правоохоронці затримали двох молодих людей, які підозрюються у вбивстві і зґвалтуванні 13-річну місцеву жительку.

Як з’ясувало слідство, в той день до школярці прийшли друзі 18-ти і 16-ти років, після чого вони зґвалтували її і завдали їй безліч ножових поранень. Потім, щоб приховати сліди злочину, юнаки підпалили квартиру потерпілої і зникли.

У місті Харцизьку Донецької області затримано двох підозрюваних у вбивстві 13-річної школярки. Першим затримали минулої п’ятниці, 27 вересня, 18-річного молодика. Його 16-річного спільника шукали ще добу, він переховувався від правоохоронців. За попередніми даними, обидва молодих людини були знайомі із загиблою.

Нагадаємо, що про трагедію стало відомо 23 вересня після того, як в місцевий відділ МНС надійшло повідомлення про загоряння в квартирі на другому поверсі будинку № 2 по вулиці Шалімова. Потім, коли рятувальники піднялися на поверх, вони виявили відкритою вхідні двері однієї з квартир. Всередині неї горів одяг.

Після того, як пожежа була погашена, співробітники МНС знайшли труп 13-річної дівчинки зі слідами насильницької смерті – на її тілі були зафіксовані ножові поранення. Правоохоронці підтвердили факт вбивства неповнолітньої місцевої жительки. «Невідомий перерізав горло дівчині, завдав кілька десятків ножових поранень, а перед цим зґвалтував і підпалив квартиру. На даний момент встановлено особи ймовірних підозрюваних в скоєнні вбивства”, – повідомляли у відомстві.

За фактом події правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею 106 КК ДНР «Вбивство». По гарячих слідах співробітники правоохоронних органів встановили особи підозрюваних. Ними виявилися знайомі дівчинки. У пошуках одного з них поліція просила допомоги у населення. Версія про те, що жертва раніше не була знайома зі своїми вбивцями, не підтвердилася.

Поділитись