Поруч з військовою базою США відеокамера зафіксувала невідомий апарат

Поруч з військовою базою США відеокамера зафіксувала невідомий апарат

У США поряд з засекреченої військової базою “Зона-51” помітили металевий непізнаний літаючий об’єкт.

Він потрапив на саму звичайну відеокамеру, яку, щоб злякати можливих злодіїв, на задньому дворі свого будинку поставила мешканка штату Невада. Відео не привернуло б уваги, якби не загальна істерія навколо бази.

“Зона-51” – віддалений підрозділ військово-повітряної бази Едвардс. Навколо неї на сотні миль немає нічого, крім пустелі. Польоти над базою заборонені: імовірно там тестують нові системи повітряної навігації і, можливо, озброєння.

Але зайва загадковість привертає увагу і тих, хто не вірить в офіційні історії. Шанувальники конспірологічних теорій впевнені, що саме в цьому місці вивчають інопланетян – полонених і убитих. Віра в те, що американський уряд приховує від свого народу правду, привела до створення групи на Facebook, учасники якої засуджують негуманне ставлення до гуманоїдів. Вони обговорюють і тиражують кожну нестиковку в офіційних джерелах, яка може бути витлумачена на користь власних переконань в тому, що розвинена інопланетна життя існує.

Нове відео, звичайно, теж стало хітом: уфологи розглянули, що НЛО металевий, почули, що звук він виробляє, як літак. І при цьому зійшлися на думці, що літальний апарат непізнаний, отже – інопланетний.

Зараз захисники прав інопланетян збирають акцію. 20 вересня вони готуються штурмувати “Зону-51” з тим, щоб дізнатися правду про те, що відбувається за колючим дротом. Брати участь в захопленні військового об’єкта висловили готовність вже майже два мільйони людей, ще півтора мільйона поки готові просто спостерігати.

Фото gettyimages.

Поділитись