Пєсков розповів про плани проведення зустрічі в “нормандському форматі”

Пєсков розповів про плани проведення зустрічі в “нормандському форматі”

Конкретних позначок по можливим параметрам нової зустрічі в «нормандському форматі», а також про дату двосторонніх контактів президента Росії Володимира Путіна з президентом України Володимиром Зеленським поки немає.

Про це журналістам заявив прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков. Говорячи про підготовку до чергової зустрічі в «нормандському форматі», Пєсков зазначив, що існують певні терміни проведення зустрічей експертів, зустрічей помічників президентів. «Власне там і буде йти на експертному рівні підготовка», — сказав він.

При цьому представник Кремля зауважив, що в плані проведення переговорів президентів Росії і України «питань більше, ніж відповідей».

«Поки ніяких позначок немає по зустрічі з президентом Зеленським, також немає ніяких позначок за термінами проведення нормандського формату», — повторив представник Кремля. — Робота ведеться. Як буде щось погоджено, ми вас проінформуємо». Прес-секретар Путіна додав, що зустріч помічників глав держав може відбутися найближчим часом.

Фото ТАСС.

Поділитись