На будівництві під Києвом сталося вбивство

На будівництві під Києвом сталося вбивство

До поліції Києво-Святошинського району звернувся виконроб одного з житлових комплексів, що в Софіївській Борщагівці. Чоловік повідомив, що на території будівельного майданчика він виявив тіло 34-річного працівника, повідомляє прес-служба поліції Київської області.

На будівництво одразу виїхала слідчо-оперативна група та з’ясувала всі обставини трагедії. Підозрюваного у вбивстві поліцейські затримали на місці.

З’ясувалося, що напередодні троє товаришів розпивали спиртні напої у вагончику. Коли один з будівельників пішов спати, між двома добряче захмелілими знайомими виник конфлікт. 41-річний чоловік схопив зі столу ніж. За висновком лікарів, потерпілий помер на місці внаслідок колото-різаного поранення з ушкодженням серця. Після скоєного кривдник просто ліг спати поруч із тілом і до приїзду правоохоронців нікуди не тікав.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Знаряддя злочину вилучене.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловікові повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання відносно нього міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування. Підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Поділитись