Експерт вважає, що вибори в Україні стали загрозою для країн зі стабільними демократіями

Експерт вважає, що вибори в Україні стали загрозою для країн зі стабільними демократіями

Вибори президента України вже стали відкриттям як для українських, так і для закордонних політичних технологів. На перший план виходить ефективність витрат грошей на передвиборчу кампанію, а не лише загальні суми.  Про це пише в Facebook економічний експерт Олексій Дорошенко, передає Newformat.info.

За його словами, вибори в Україні стали загрозою для країн зі стабільними демократіями, оскільки показали можливість із віртуального героя зробити реального політика. Тому вони не знають як до цього ставитись.

“На наступні вибори ми з вами практично не побачимо старих обличь, оскільки навіть люди старих поглядів хочуть реальних змін, а не лише змін телевізійної картинки. Крім того ера лише чорного PR поступається містом більш складним технологіям, коли кожен із кандидатів повинен нести позитив та показувати, як будувати, а не лише руйнувати те, що вже було побудовано до нього. Це торкнеться також парламентських та місцевих виборів. Так що маємо невеликий позитив, який є поки недооціненим”, підкреслює Олексій Дорошенко, коментіючі свій виступ у ефірі 112.ua.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

 
Поділитись