ЗСУ ведуть успішні наступальні дії на Мелітопольському та Бахмутському напрямках

ЗСУ ведуть успішні наступальні дії на Мелітопольському та Бахмутському напрямках

Сили оборони продовжують наступальні дії на Мелітопольському та Бахмутському напрямках, закріплюються на досягнутих позиціях.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов.

За добу на фронті відбулось 39 бойових зіткнень.

У ході ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку наші підрозділи мали успіх південніше Роботиного, закріплюються на досягнутих рубежах.

На Бахмутському напрямку, зазначив він, Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут і також закріплюються на досягнутих рубежах.

Що стосується інших напрямків, Сили оборони також продовжують стримувати наступ окупаційних військ на Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Тут противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки, Красногорівки та південніше Пречистівки Донецької області, розповів Ковальов.

Сили оборони також, за словами речника Генштабу, продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському і Бахмутському напрямках. Тут противник вів безуспішні наступальні дії в районах Синьківки, Новоєгорівки, Оріхово-Василівки, Кліщіївки та Андріївки.

Поділитись