Вірменія заявила про шістьох загиблих у боях на кордоні з Азербайджаном

Вірменія заявила про шістьох загиблих у боях на кордоні з Азербайджаном

На кордоні з Азербайджаном убито кількох вірменських військових, заявили в Єревані.


“Під час боїв 16 листопада, які розгорнулися в результаті нападу підрозділів ЗС Азербайджану, з вірменської сторони станом на даний момент загинули шестеро людей”, – йдеться у повідомленні на сайті Міноборони Вірменії. Особу одного поки що не встановлено.

За посередництва російської сторони продовжуються роботи з повернення на батьківщину полонених солдатів. Станом на 09:00 за київським часом обстановка на вірмено-азербайджанському кордоні відносно стабільна, додали у відомстві.

У вівторок у Єревані заявили, що азербайджанці вторглися на територію країни в районі гори Кілісалі, один вірменський військовослужбовець загинув, 13 потрапили в полон, зв’язок із 24 втрачено.

Міноборони Азербайджану повідомило, що в сутичках на кордоні з Вірменією загинули семеро азербайджанських солдатів і десять поранено. У телефонній розмові з міністрами оборони республік їхній російський колега Сергій Шойгу зазначив, що Москва готова до сприяння стабілізації ситуації, після чого бої припинилися.

У четвер у Баку заявили про нову атаку з боку вірмен, зазначивши, що її придушили, втрат серед азербайджанських військових немає.

Поділитись