Вірменія порушила новий гуманітарний режим припинення вогню. Відео

Вірменія порушила новий гуманітарний режим припинення вогню. Відео

В ході бойових зіткнень в зоні нагірно-карабахського конфлікту і за її межами ЗС Вірменії протягом доби порушували третій гуманітарний режим припинення вогню, повідомляє Міноборони Азербайджану.

“Протягом дня 26 жовтня і в ніч на 27 жовтня вірменські збройні сили, не дотримувалися новий режим гуманітарного припинення вогню, піддали обстрілу з різних видів зброї позиції підрозділів армії Азербайджану на різних напрямках фронту і населені пункти поблизу прифронтової зони”, – йдеться в повідомленні.

За даними Міноборони, в результаті тривалих бойових операцій в основному на Ходжавендського, Фізулінському і Губадлінськом напрямках фронту спроби вірменських ВС атакувати були припинені.

“В результаті заходів, прийнятих армією Азербайджану, був знищений передовий пункт керування 18-ї мотострілецької дивізії збройних сил Вірменії. На різних напрямках фронту були знищені і виведені з ладу велику кількість живої сили, 1 танк Т-72, ​​4 Д-30 і 3 Д-20 гаубиці-гармати, 1 ЗРК “Оса-АКМ”, 1 РСЗО БМ-21 “Град”, 1 радіолокаційна станція і 6 одиниць автомобільної техніки супротивника”, – йдеться в повідомленні.

Поділитись