В Одесі поліція затримала «злодія в законі»

В Одесі поліція затримала «злодія в законі»

В Одесі поліція затримала «злодія в законі». Затриманий знаходиться у розшуку на території РФ, де йому за зайняття найвищого статусу у злочинній ієрархії загрожує до 15 років ув’язнення.

Оперативники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції отримали інформацію про перебування на території Одеської області «злодія в законі» на прізвисько «Авто Копала».
Поліцейські встановили місце його тимчасового проживання: 65-річний громадянин РФ знаходиться у розшуку за зайняття найвищого статусу у злочинній ієрархії та приїхав до України, аби уникнути кримінальної відповідальності за цей злочин та в подальшому налагодити відносини з кримінальними авторитетами, інформує Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Оперативники Департаменту та обласного управління стратегічних розслідувань Нацполіції, слідчі слідчого управління поліції Одеської області за участі спецпризначенців батальйону особливого призначення поліції затримали «злодія в законі». Свій злодійський статус він отримав у 17-річному віці в Москві. За його плечима чималий кримінальний досвід – понад 15 років перебування у місцях позбавлення волі на території Росії, у тому числі у виправній колонії суворого режиму.

Київським районним судом «злодію в законі» обрано запобіжний захід у вигляді тримання. До надходження запиту про його видачу він буде знаходитися у СІЗО.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

 

Поділитись