В Ірані протестувальники спалили провідне бюро країни з розробки дронів та ракет

В Ірані протестувальники спалили провідне бюро країни з розробки дронів та ракет

В Ірані протестувальники спалили бюро країни з розробки дронів та ракет.

Сьогодні вночі іранські протестувальники напали на Ісфаханський технологічний університет. Метою протестувальників стало спеціальне бюро, розташоване на одну з кафедр, яке займається розробкою сучасних видів іранського озброєння, такого як безпілотні літальні апарати, ракети та ін.

Внаслідок нападу на кафедру, зайняту в оборонній сфері, радикали влаштували на останній сильну пожежу. В результаті атаки спалили множинні документи щодо розробки іранських дронів та іншого озброєння, а крім того, загинули також і кілька співробітників бюро, які в цей час знаходилися на території університету.

Фахівці впевнені, що напад на Ісфаханський технологічний університет був більш ніж цілеспрямованим, оскільки радикали конкретно прийшли знищити важливі документи та розробки в оборонному комплексі країни, а також ліквідувати відповідальних за розробку дронів і ракет, тоді як інші кафедри Ісфаханського технологічного університету не постраждали.

Дещо раніше радикали підпалили казарми на одній із військових баз КВІР, внаслідок чого постраждали десятки іранських військових.

Поділитись