У США назвали неефективною політику Президента Зеленського

У США назвали неефективною політику Президента Зеленського

Президент України Володимир Зеленський намагається всіма силами зупинити поширення паніки на тлі напруженої ситуації в регіоні, але його спроби це зробити не здаються ефективними, пише The New York Times.

Американські журналісти зазначають, що український лідер прагне при кожному публічному виступі застерегти людей від надмірної реакції, але з кожним днем ​​у Зеленського залишається все менше шансів знайти варіанти вирішення російсько-українського конфлікту.

44-річний український президент чіпляється за стратегію, яку він дотримувався протягом кількох місяців. Зеленський використовує кожну публічну появу, щоб застерегти людей від паніки та надмірної реакції. Така поведінка здається майже маячною, враховуючи серйозні ризики, з якими стикається його країна, — пишуть автори публікації.

Раніше стало відомо, що Володимир Зеленський запросив американського колегу Джо Байдена «якнайшвидше» відвідати Україну. Проте американські ЗМІ вважають, що візит глави США до української столиці на тлі поточної кризи малоймовірний.

Нещодавно низка держав закликала своїх дипломатичних працівників та простих громадян якнайшвидше покинути територію України. Раніше виїхати з країни співвітчизникам порадив лідер США Джо Байден, попередження із закликом не відвідувати Україну опублікував Держдеп. Серед країн, що випустили попередження, значаться Великобританія, Німеччина і Австралія.

Поділитись