У Москві мігранти на смерть забили касира у продуктовому магазині

У Москві мігранти на смерть забили касира у продуктовому магазині

Четверо мігрантів напали в ніч проти 9 лютого на магазин «П’ятірочка» у підмосковній Істрі.

Грабіжники жорстоко побили кількох людей, які перебували у торговому приміщенні, і викрали близько 70 тис. рублів. Від отриманих травм померла 51-річна жінка-касир.

По гарячих слідах грабіжників затримали. Слідчий комітет (СК) РФ опублікував кадри з камери відеоспостереження, яка зафіксувала момент нападу, а у Головному слідчому управлінні СК РФ у Московській області повідомили подробиці події.

«Затримано четверо громадян однієї із сусідніх держав, підозрюваних у скоєнні розбою та заподіянні тяжкої шкоди здоров’ю жінки, яка спричинила її смерть.

За даними слідства, 9 лютого 2022 року в нічний годинник у приміщення магазину увійшли четверо озброєних бейсбольними бітами.

Зловмисники вчинили напад на директора магазину та її чоловіка, а також продавця-касира. Вони завдали їм множинні удари бітами і викрали з каси кошти на суму понад 71 тис. рублів, після чого втекли з місця злочину.

Від отриманих тілесних ушкоджень продавець-касир померла на місці, директора магазину та її чоловіка госпіталізовано.

…Підозрювані затримані за гарячими слідами. У ході розслідування кримінальної справи слідством буде перевірено легальність перебування іноземних громадян на території РФ, а також буде дано оцінку контролю за їх перебуванням на території Московської області.

Призначено низку експертиз, у тому числі судово-медичну та молекулярно-генетичну. Найближчим часом чоловікам буде пред’явлено звинувачення та обрано запобіжний захід», — повідомили у слідстві.

Поділитись