У Луцьку відбулася зустріч голів обласних рад Західного регіону

У Луцьку відбулася зустріч голів обласних рад Західного регіону

Відбулася зустріч голів обласних рад Західного регіону. На запрошення голови Волинської обласної ради Григорія Недопада очільники областей Західної України зустрілися у гостинному Луцьку.

Про це повідомив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

Під час спільної наради обмінялися досвідом, набутим з початку повномасштабного вторгнення московії, напрацювали нові шляхи співробітництва і взаємодії у системі органів місцевого самоврядування та обговорили спільні кроки у залученні ще більшої кількості міжнародних партнерів для допомоги Україні у боротьбі з агресором.

“У рамках зустрічі взяв участь у Молитовній годині « Ідеали миру, свободи, рівності – рушійна сила розвитку регіонів України», під час якої всі разом молилися за мир та Перемогу. Зокрема, у своєму виступі зазначив, що наша духовність – фундамент української державності! Це основа позитивних змін, які нам так необхідні сьогодні. Саме перемога на духовному фронті стане запорукою Великої Перемоги, адже війна триває на багатьох фронтах – інформаційному, культурному, мовному, економічному, і більшість з них московія розгорнула проти нас ще задовго до 24 лютого 2022 року. Ми маємо позбутися будь-яких зав’язків з терористичною державою, яка вже сотні років намагалася зробити з України власну колонію і ми докладемо для цього всіх зусиль. Переконаний, що після нашої Перемоги Україна постане з руїн як сильна держава-лідер, з якою будуть рахуватися у світі та на яку ніхто і ніколи не зважиться знову напасти. Дякую, за можливість живого спілкування з цікавими та вмотивованими людьми, з якими ми спільно будемо наближати нашу Перемогу. Слава Україні! Разом переможемо!”, – наголосив Головко.

Поділитись