Волонтери Тернопільщини привезли військову амуніцію для харківських розвідників на передову

Волонтери Тернопільщини привезли військову амуніцію для харківських розвідників на передову

Волонтери Тернопільщини привезли військову амуніцію та продукти харчування для харківських розвідників на передову.

Про це повідомив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко

“Наші воїни-розвідники виконують важливі бойові завдання та здійснюють ефективну діяльність з метою забезпечення національної безпеки і оборони України. Саме від них залежить хід бойових операцій. Ми з волонтерами з ГО «Ветерани Патріотам» не вперше допомагаємо розвідникам, часто спілкуємося з ними та знаємо про потреби. Особисто передав вітання і слова найщирішої вдячності розвідникам від жителів Тернопільщини”, – заявив політик.

Крім того, напередодні на передову разом із волонтерами привезли автомобіль для бійців 35-го стрілецького батальйону Збройних сил України, воїни якого обороняють північно-східні кордони України.

“У складі батальйону воює мій побратим, депутат Почаївської міської ради, начальник відділу патронатної служби Тернопільської обласної ради Тарас Паляниця. Пишаємося тобою, Тарасе! Для воїнів батальйону привезли з Тернопільщини гостинці від їхніх рідних, на які вони дуже чекали, а також продукти харчування, медикаменти та інше, зібране волонтерами. Наші українські воїни дають запеклу відсіч окупанту та знищують орків! У всіх бійців — високий бойовий дух та незламна віра у Перемогу!”, – підкреслив Головко.

Поділитись