У Флориді рятувальний гелікоптер упав на житловий будинок

У Флориді рятувальний гелікоптер упав на житловий будинок

Рятувальний гелікоптер через несправність загорівся і впав на житловий будинок в американському штаті Флорида, вбивши двох людей і поранивши ще чотирьох.

Про це повідомляє New York Times.

Гелікоптер Broward Sheriff Fire Rescue прямував для надання медичної допомоги матері та дочці, які потрапили в автокатастрофу в Норт-Лодердейлі. Але зранку 28 серпня у нього почалися механічні проблеми, які призвели до пожежі на борту.

За словами місцевого шерифа, троє людей на борту намагалися загасити вогонь, але зіткнулися з «додатковими механічними проблемами», через які вертоліт упав на житловий будинок на південний захід від аеропорту «Помпано-Біч».

Унаслідок авіакатастрофи загинув капітан із пожежно-рятувальної служби, який перебував на борту вертольота, а також жінка, яка проживала в будинку.

Ще четверо людей отримали поранення, зокрема пілот і фельдшер, які перебували в гелікоптері. Обом удалося виповзти з-під уламків у безпечне місце, після чого їх доставили до лікарні. Інших двох цивільних доставили в ту саму лікарню.

За даними Федерального управління цивільної авіації США, лише протягом серпня у Сполучених Штатах сталося сім авіакатастроф зі смертельними наслідками (крім нової у Флориді).

Поділитись