У Баку заявили про обстріл позицій ЗС Азербайджану на кордоні з Вірменією

У Баку заявили про обстріл позицій ЗС Азербайджану на кордоні з Вірменією

Міноборони Азербайджану повідомило у четвер про обстріл з території Вірменії позицій збройних сил (ЗС) республіки на кордоні двох країн.

“9 лютого з 22:00 підрозділи ВС Вірменії з позицій, розташованих у населеному пункті Йухари Шорджа Басаркечярського району, протягом кількох годин з перервами обстрілювали позиції азербайджанської армії в населеному пункті Зейлік Кельбаджарського району”, – йдеться у повідомленні. .

За даними оборонного відомства, “в результаті заходів у відповідь противник був пригнічений”.

“Наразі ситуація на вказаному напрямку стабільна, оперативна обстановка перебуває під контролем підрозділів ЗС Азербайджану”, – зазначається у повідомленні.

16 листопада 2021 року у прикордонних районах Сюнікської області Вірменії відбулися інтенсивні бої між збройними силами Вірменії та Азербайджану. Єреван заявив, що азербайджанські військові почали наступ углиб території Вірменії. Під загрозою опинилася державна траса, яка пов’язує столицю республіки з південними регіонами країни та Іраном. Баку поклав відповідальність за те, що сталося на Вірменію, звинувативши вірменські збройні сили у провокації. За інформацією Міноборони Азербайджану, вірменські військовослужбовці атакували пости азербайджанських військових.

Поділитись