В Азербайджані затримали солдата, який розстріляв трьох товаришів по службі

В Азербайджані затримали солдата, який розстріляв трьох товаришів по службі

В Азербайджані затримали солдата-прикордонника, який 2 січня розстріляв своїх товаришів по службі.

Про це повідомляє азербайджанський ресурс Haqqin.az з посиланням на генпрокуратуру країни. Слідчі порушили кримінальну справу, з’ясовуються деталі.

Затримано солдата, який розстріляв трьох військовослужбовців Державної прикордонної служби. <…> За фактом у Військовій прокуратурі Губадли порушено кримінальну справу за відповідними статтями Кримінального кодексу, інформує азербайджанський ресурс.

Того, хто стріляв, ідентифікували як військовослужбовця надстрокової дійсної військової служби молодшого сержанта Авазли Ельхана, а його жертвами стали старший лейтенант Ісмайилов Юсіф, молодший прапорщик Джалілзаде Аміл і молодший прапорщик Ібрагімов Рафаїл.

Причини, через які відкрили вогонь, залишаються не визначеними.

Інцидент стався у неділю 2 січня близько 18:00. Той, хто стріляв, втік з місця злочину, залишивши там зброю, з якої було розстріляно трьох товаришів по службі.

Сьогодні також надійшла інформація, що інший військовослужбовець азербайджанської армії підірвався на міні у Карабаху. Солдата госпіталізовано. За даними Генеральної прокуратури Азербайджану, військовослужбовцю в клініці поставили діагноз “вибухова травма, травматична ампутація нижньої третини лівої ноги”. Наразі ведеться розслідування у Кельбаджарській військовій прокуратурі.

Поділитись