Це не голівудське кіно — Іванна Климпуш-Цинцадзе про війну в Україні

Це не голівудське кіно — Іванна Климпуш-Цинцадзе про війну в Україні

Голова Комітету з питань інтеграції України до ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе виступила на засіданні голів COSAC у Мадриді. Вона закликала європейців не звикати до війни і не думати, що вся допомога, яку вже треба було надати — надана.

Про це йдеться у повідомленні офіційного Телеграм-каналу Комітету ВР з питань інтеграції України до ЄС.

За словами Іванни Климпуш-Цинцадзе, Україна наразі потребує допомоги у трьох ключових напрямах: перемогти у війні, відбудувати країну і здійснити перетворення, щоб досягти не лише своєї стратегічної мети, а мрії усього народу — стати членами ЄС та НАТО.

Також вона заклакала європейських колег не звикати до війни і не думати, що вся допомога, яку вже треба було надати — надана.

«Очікуваня від контрнаступу України злетіли до небес. Так, ніби ми живемо в голлівудському кіно. Ми не живемо в голлівудському кіно. Ми живемо у жахливій реальності, в якій щодня намагаємось вижити. Час запитати себе — чи все зроблено для України, щоб допомогти перемозі?», — сказала Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Разом з тим Климпуш-Цинцадзе подякувала європейським колегам за військову, гуманітарну, економічну та політичну підтримку, а також іспанському головуванню у Раді ЄС за пріоритизацію українського питання в порядку денному Євросоюзу.

Поділитись