Трамп здасться до в’язниці округу Фултон наприкінці наступного тижня – CNN

Трамп здасться до в’язниці округу Фултон наприкінці наступного тижня – CNN

Колишній президент США Дональд Трамп здасться до в’язниці округу Фултон наприкінці наступного тижня у четвер чи п’ятницю.

Про це повідомляє  CNN з посиланням на високопоставленого представника правоохоронних органів.

В’язниця округу Фултон у штаті Джорджія, де утримуватиметься Трамп, має несприятливу репутацію через погані умови утримання.
Міністерство юстиції США розпочало розслідування щодо умов утримання, доступу до медичного обслуговування, насильства над ув’язненими та можливої дискримінації осіб із психічними розладами.
Хоча поводження з обвинуваченими під час процесу реєстрації різниться, очікується, що Трамп та його помічники пройдуть через ті самі етапи, що й інші обвинувачені.

Команда Трампа підтримує контакт із окружною прокуратурою округу Фултон для обговорення умов його явки та логістики його здачі.

Трампу та ще двом десяткам інших обвинувачених у справі про спробу вплинути на підсумки виборів-2020 у штаті Джорджія раніше було наказано добровільно здатися владі якраз не пізніше 25 серпня.

Процес затримання звичайного обвинуваченого може тривати кілька годин, але для таких високопоставлених фігурантів, як Трамп, він, як очікується, буде пришвидшений.

Поділитись