Токаєв зробив заяву за підсумками переговорів із Путіним у Сочі

Токаєв зробив заяву за підсумками переговорів із Путіним у Сочі

Переговори президентів Росії і Казахстану Володимира Путіна і Касим-Жомарта Токаєва, що відбулися, пройшли в дружній атмосфері, казахстанський лідер висловив задоволення їхніми підсумками.

Про це повідомив у суботу речник глави республіки Руслан Желдібай.

“По завершенні тривалих переговорів віч-на-віч з президентом Росії Володимиром Путіним у Сочі президент Касим-Жомарт Токаєв висловив задоволення їхніми підсумками. На думку глави держави, вони пройшли у виключно дружній атмосфері, відрізнялися взаємною довірливістю та діяльністю. У ході переговорів, зазначив президент, обговорювався весь спектр питань, що стосуються торговельно-економічного, інвестиційного та гуманітарного співробітництва, взаємодії двох країн на міжнародній арені”, – написав Желдібай на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, виражено взаємне розуміння важливості неухильної реалізації досягнутих на рівні глав держав домовленостей урядами двох країн.

“Президенти домовилися про продовження регулярних робочих контактів. Касим-Жомарт Токаєв висловив щиру вдячність Володимиру Путіну за висловлену ним привітність та гостинність”, – зазначив прес-секретар.

19 серпня відбувся робочий візит лідера Казахстану до Сочі. У нього відбулися його переговори з президентом Росії, які тривали 2,5 години. Цього ж дня глава республіки відвідав освітній центр “Сіріус”.

Поділитись