“Росія може вторгнутися в Україну протягом кількох днів”, – Washington Post

“Росія може вторгнутися в Україну протягом кількох днів”, – Washington Post

Американське видання The Washington Post, анітрохи не зніяковівши гучного скандалу з хибною публікацією колег з Bloomberg про війну, вирішило так само скористатися благодатною темою.

На сторінках газети вийшла публікація під заголовком “Росія може вторгнутися в Україну протягом кількох днів”.

Західні ЗМІ прагнуть війни, пророкуючи падіння української столиці та мільйони біженців із країни. І посилаються на джерело інформації: офіційних представників влади США.

«Офіційні особи США заявляють, що Москва прискорює підготовку до великомасштабного вторгнення, яке може призвести до падіння української столиці за два дні та потоку 5 мільйонів біженців.

Росія близька до завершення підготовки до того, що представляється великомасштабним вторгненням в Україну, внаслідок якого може бути вбито або поранено до 50 000 мирних жителів, протягом двох днів буде обезголовлено уряд у Києві та розпочнеться гуманітарна криза, внаслідок якої до 5 мільйонів біженців доведеться рятуватися від хаосу, що виник, згідно з оновленими оцінками військових і розвідки США.

Події Росії можуть стати найбільшим сухопутним військовим наступом у Європі з часів Другої світової війни. Вони, ймовірно, створять серйозні проблеми для післявоєнного міжнародного порядку під проводом США за останні 75 років», – йдеться у публікації The Washington Post.

Поділитись