Путін заявив, що будує унікальний флот

Путін заявив, що будує унікальний флот

Президент Росії Володимир Путін заявив про готовність Військово-морського флоту дати гідну відсіч будь-якому агресорові.

“Наш Військово-морський флот впевнено забезпечує безпеку країни, її національні інтереси і здатний дати гідну відсіч будь-якому агресорові”, – заявив глава держави на параді на честь Дня ВМФ. Путін зазначив, що “гарантія цього – унікальні зразки озброєнь”. “Але головне тут – мужність та вишкіл флотських екіпажів, вірність Андріївському прапору та відданість Батьківщині залишається для них особливим, піднесеним боргом, при виконанні бойових задач моряки до кінця стоять на бойовий вахті”, – упевнений президент.

Президент Росії також розказав про плани з будівництва унікального флоту.

“Героїзм моряків, вчених, сміливість першовідкривачів принесли Росії велику морську славу. Ми не тільки будемо тримати цю висоту, ми будемо йти далі – будемо будувати розрахований на тривалу історичну перспективу унікальний за своїми можливостями флот, флот сильної, суверенної держави”, – заявив глава держави.

На думку Путіна, флот сьогодні в числі перших освоює нову техніку, ефективно використовує й розробляє перспективні інженерні і конструкторські рішення”, – зазначив президент.

Він констатував, що “тільки в цьому році склад ВМФ поповнять 15 кораблів і бойових катерів”.

Фото EPA/UPG.

Поділитись