Путін, Макрон і Меркель дали Зеленському “жорсткий урок”

Путін, Макрон і Меркель дали Зеленському “жорсткий урок”

Президент Росії Володимир Путін, канцлер Німеччини Ангела Меркель і французький лідер Еммануель Макрон проігнорували заклик глави України Володимира Зеленського провести негайну зустріч в “нормандському форматі”.

У статті видання «Главред» зазначається, що відсутність реакції стало «жорстким уроком» для Зеленського. Таким чином, на думку автора статті, лідери країн-учасниць «нормандського формату» показали, що не мають наміру збиратися на «екстрені зустрічі» при кожному порушенні перемир’я в Донбасі.

“Популісти вірять, що їх талант переконання вище і ефективніше всіх дипломатів разом узятих. Зеленський і є саме таки популістом”, – підкреслив автор статті.

Він також зазначив, що методи Зеленського, що діють на президента США Дональда Трампа, категорично не підходять у відносинах з Меркель, Макроном і Путіним.

На завершення в матеріалі називається головна проблема українського лідера, яка полягає не в популізмі або відсутності політичного досвіду, а у відсутності власної стратегії по Донбасу.

Фото riafan.ru

Поділитись