Патрульний незаконно заволодів авто на єврономерах

Патрульний незаконно заволодів авто на єврономерах

Патрульному, який незаконно заволодів автомобілем на литовських номерах на Київщині, оголошено про підозру. Про це провідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

За даними правоохоронців, інспектор сектору реагування патрульної поліції у червні 2018 року прибув на місце виклику, в село Мала Олександрівка Бориспільского району. Повідомлення до поліції надійшло від місцевих мешканців про те, що поблизу садівницького товариства «Янтар» кілька днів знаходиться автомобіль #Ford #Fusion з номерними знаками Литовської Республіки.

“Встановлено: працівник поліції разом зі своїм колегою на місці виклику з’ясували, що в салоні автомобіля є ключі для запуску двигуна, тоді ж домовились про його незаконне заволодіння, заздалегідь обговорили та визначили місце зберігання транспортного засобу та спосіб його переміщення”, йдеться в повідомленні.

Також склали документи, про те, що виклик на лінію 102 не підтвердився.

Слідством з’ясовано, що після заволодіння вказаним автомобілем його продали третім особам. Хоча на даний  час автівка перебуває на балансі одного із литовських підприємств.

Правоохоронці перевіряють можливу причетність до злочину інших осіб, зокрема й працівників поліції.

Поділитись