Окупанти збираються у наступ на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках

Окупанти збираються у наступ на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках

За добу ЗСУ відбили атаки російської армії в районах 15 населених пунктів, – йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ на ранок 25 грудня.

Сили оборони України відбиби атаки окупантів у районах населених пунктів Лиман Перший Харківської області, Стельмахівка, Новоселівське, Майданчик, Краснопопівка на Луганщині та Яківлівці, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Північне, Красногорівка, Веселий.

Ворог зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках. Не залишає спроб покращити тактичне становище у Куп’янському напрямі.

За минулу добу противник завдав 5 ракетних та авіаційний удар. Також здійснив понад 90 обстрілів із РСЗВ.

У Василівці Запорізької області окупанти запровадили комендантську годину у період з 28 грудня цього року по 4 січня 2023 року. Працівникам екстрених служб видаються спеціальні перепустки, а іншим місцевим жителям заборонено залишати житло та переміщатися населеним пунктом.

Наша авіація за минулу добу завдала 4 ударів по районах зосередження загарбників. Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони України вразили 4 пункти управління, 3 райони зосередження живої сили противника, зенітний ракетний комплекс С-300 та ще 3 важливі об’єкти окупантів.

Поділитись