Окупанти вже давно вільно перебували в селі Пильна, як у себе вдома – Deep State

Окупанти вже давно вільно перебували в селі Пильна, як у себе вдома – Deep State

Deep State публікує подробиці ситуації із селом Пильна Харківської області, яке сьогодні назвали серед чотирьох зайнятих російської армії.

Паблік стверджує з посиланням на свої джерела, що росіяни «вже деякий час вільно перебували в селі, як у себе вдома, і командування на місцях дивним чином подавало інформацію про ситуацію в населеному пункті, яким, зокрема, користувалося найвище військово-політичне керівництво» .

Як доказ Deep State публікує скріншоти присутності армії РФ в Пильній в попередні дні.

«Результат є закономірним – ворог накопичив свої сили і почав сунути як у сусідні села, так і на південь», – резюмує паблік.

Він робить висновок про «проблему з налагодженням комунікації між підрозділами, яке, за даними наших друзів, управління на місцях не здатне налагодити, що призводить до втрат особового складу, у тому числі через відсутність контрбатарейної боротьби».

Також робиться висновок про те, що поки що наступальні дії росіян носять відволікаючий характер і обмежені у своїх механізованих можливостях. Однак у посадках біля РФ «містяться додаткові сили, які можна застосувати у разі випадкового успіху, як, наприклад, в Очеретино».

Поділитись