Окупанти стягують у Запорізькій області додаткові сили у напрямку міста Оріхів

Окупанти стягують у Запорізькій області додаткові сили у напрямку міста Оріхів

Російські окупаційні війська стягують у Запорізькій області додаткові сили та засоби, з їхньою концентрацією у напрямку Оріхова.

Очевидно, що командування окупантів зробили висновки з вугледарської бійні… тільки не ті, пише zloyodessit у ТГ.

“Висновок командування виявився до примітивного простий – функціонал середньостатистичної російської БТГр у наступі не витягує навіть кілометра фронту… БТГр на кілометр фронту.

Вже можна говорити про концентрацію у районі Оріхова понад 10 БТГр. Основні локації для наступу – Роботино, П’ятихатки та Новопокровка. До 24 лютого вони зможуть сконцентрувати з цих напрямків до 15 і більше БТГр і, судячи з руху, продовжать. Таким чином, командування окупантів планує наситити фронт у Оріхова у пропорції 3-4 БТГр на кілометр.

Загалом, звучить як масштабний наступ і таке інше. Але, як і водиться, у всій цій схемі є нюанс.

Для того, щоб наступати в Запорізькій області вузьким фронтом, орк оголює тили. Резерву для затяжного наступу – немає. МТЗО для забезпечення наступу почне падати вже на 3-5-й день інтенсифікації бойових дій.

Оріхів цілком може стати для них черговим Вугледаром, але більш затяжним. Ресурсу, при всіх видимих та явних проблемах вистачить окупантам тижня на 3 дуже активні рефлексії, з поступальним згасанням. А коли ресурс підріжеться…

Ресурс виснажений, тили ослаблені, МТЗ рветься по швах, система управління починає давати збій… Чим може завершитися історія з таким сценарієм? Думаю, відповідь і так очевидна”, – пише він.

Поділитись