Окупанти на межі голоду: що відбувається у російській армії

Окупанти на межі голоду: що відбувається у російській армії

На тимчасово окупованій території України продовжує погіршуватись логістичне забезпечення особового складу російських окупаційних військ, про що свідчить запровадження обмежень у продовольчому забезпеченні окремих військових частин.

Про це повідомила заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр у telegram-каналі.

За її словами, до російських окупаційних адміністрацій Сватівського району Луганської області доведено, що з вересня 2023 року буде припинено продовольче забезпечення особового складу підрозділів, дислокованих на території цього району.

«Показово, що застосування обмежень у  продовольчому забезпеченні для покарання особового складу стало однією з характерних особливостей проведення так званої спеціальної військової операції зс рф в Україні», – йдеться у повідомленні.

Маляр звертає увагу на подію, що відбулася наприкінці серпня цього року поблизу населеного пункту Покровське Запорізької області.

Саме тут російською поліцією у так званому «зиндані» (викопаній глибокій  ямі) за відмову брати участь у бойових діях утримується більше 50 російських військовослужбовців, яких годують мізерною пайкою харчів тільки один раз на добу, зазначила Маляр.

Поділитись