Нардеп Устінова заявила про загрозу втрати Харкова

Нардеп Устінова заявила про загрозу втрати Харкова

«Нам не потрібні цілі регіони неврастеників»

Якщо Україна не отримає додаткової підтримки від Заходу, існує високий шанс втратити Куп’янськ і Харків, заявила нардеп від «Голосу» Олександра Устінова в коментарі Deutsche Welle.

«Бо після Авдіївки буде Куп’янськ, і, на жаль, наступний – Харків. Харків – це друге найбільше місто України, в якому проживає понад мільйон людей. І ми розуміємо, що якщо ми втратимо Куп’янськ, який є великим залізничним вузлом, також, на жаль, у нас будуть дуже високі шанси втратити Харків і знову, якщо не буде додаткової підтримки, якщо не буде боєприпасів цього літа, на жаль, у нас буде величезна проблема», – сказала вона.

У відповідь на це аналітик групи «Інформаційний опір» Олександр Коваленко написав, що заяви, адресовані західним партнерам задля посилення та прискорення допомоги Україні, мають подаватися «не через філії ЗМІ в Україні, щоби це чули українці».

«І якщо ви направляєте такі посили нашим партнерам, заради посилення та прискорення допомоги, то спрямовуйте їх правильно, не через філії ЗМІ в Україні, щоб це чули українці. Відчуйте міру та межі того, про що кажете, для чого, кому і навіщо. Нам у майбутньому потрібна морально та психологічно здорова нація, а не цілі регіони неврастеників із убитою психікою через постійний стрес. Контролюйте, що кажете, особливо коли ваші слова мають вплив на маси, причому не на ті, на які ці слова слід спрямовувати», – заявив аналітик.

Поділитись