На Львівщині судитимуть інженера технагляду

На Львівщині судитимуть інженера технагляду

Оперативники управління захисту економіки у Львівській області спільно зі слідчими Городоцького відділення поліції за процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури викрили факт неналежного виконання службових обов’язків одним із посадовців у процесі освоєння бюджетних коштів.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Правоохоронці з’ясували, що під час проведення капітального ремонту заїздів між багатоквартирними житловими будинками, використовувалися окремі елементи мощення, які не відповідали вимогам проектно-кошторисної документації. Внаслідок цього вартість фактично виконаних робіт було завищено, що призвело до заподіяння збитків місцевому бюджету на суму у 259 000 гривен».

«На підставі зібраних матеріалів інженеру технагляду повідомлено про підозру у скоєнні злочину за частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість). Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. За вчинення цього правопорушення статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого», – поінформували також у Головному управлінні поліції у Львівській області.

Поділитись