На Київщині прокуратура вимагає повернути державі лісову ділянку вартістю 9,5 млн грн

На Київщині прокуратура вимагає повернути державі лісову ділянку вартістю 9,5 млн грн

На Київщині прокуратура вимагає повернути державі лісову ділянку у Ставищенському районі вартістю 9,5 млн грн. Про це йдеться на сторінці прокуратури Київської області у Facebook.

Білоцерківська місцева прокуратура звернулась до Ставищенського районного суду з позовом про повернення у державну власність земельної ділянки лісового фонду на території одного із сіл Ставищенського району на Київщині вартістю 9,5 млн грн.

“Встановлено, що у 2014 році Головне управління Держземагенства у Київській області, з перевищенням компетенції та в порушення вимог законодавства, своїм наказом надало в приватну власність земельну ділянку лісогосподарського призначення площею 2 га для ведення особистого селянського господарства, яка перебуває у постійному користуванні ДП «Білоцерківське лісове господарство». Враховуючи виявлені порушення, місцева прокуратура пред’явила позов до суду про визнання недійсним і скасування наказу Головного управління Держземагенства у Київській області та витребування з чужого незаконного володіння вказаної земельної ділянки”, – йдеться  у повідомленні.

Поділитись