На базі «вагнерівців» у Малі зафіксували турецькі «Байрактари»

На базі «вагнерівців» у Малі зафіксували турецькі «Байрактари»

На колишній військовій базі Групи «Вагнер» в африканському Малі знайшли три безпілотники турецького виробництва Bayraktar.

Про це повідомляє The Insider.

У розпорядження видання потрапила фотографія, на якій можна побачити щонайменше три безпілотники турецького виробництва Bayraktar. Вони стоять на території аеропорту в Малі, який використовується як військова база ПВК Вагнера в цій африканській республіці. Військова база розташована в аеропорту Севаре поблизу міста Мопті.

Малійські ЗМІ підтвердили придбання урядом двох «Bayraktar TB-2», але, виявляється, їх більше, і вони чомусь розміщені в аеропорті, який використовували російські найманці. 

Нові фотографії містять метадані, які свідчать, що їх було знято 30 серпня. Зважаючи на все, їх було знято з вертольота, що вилітає з військової бази в Севаре невдовзі після того, як літак Пригожина з командою бази ПВК Вагнера був збитий неподалік Твері.

Джерела всередині колишньої групи Вагнера повідомили The Insider, що контроль над військовою базою в Севаре наразі було передано представникам Міністерства оборони Росії.

Поділитись