Європа і США не розуміють, що насправді відбувається в Україні, – Hill

Європа і США не розуміють, що насправді відбувається в Україні, – Hill

Захід не має повного розуміння цілей України, йому не вистачає інформації про її втрати і про те, як насправді проходять бойові дії на території країни.

Такого висновку дійшов директор Центру розвідки та глобальних відносин імені Майка Роджерса Джошуа Хумінскі у статті для журналу Hill. Він пише, що насправді у Заходу «досить скромне уявлення» про наміри та цілі керівництва України, а також про перебіг бойових дій та втрати на фронті. За його словами, Захід має ту інформацію, яку публікують у ЗМІ та соціальних мережах.

Хумінскі стверджує, що Київ цілком успішно контролює інформаційний потік у західні держави, і це створює хибні уявлення про стан справ у союзників України.

Крім того, політолог вважає, що Захід спеціально ігнорує питання про те, чим має завершитися воєнний конфлікт між Росією та Україною, щоб не спровокувати суперечки та сварки серед союзників.

Автор пише, що Франція та Німеччина, можливо, справді не сходяться у поглядах щодо питання завершення кризи з Польщею та Естонією, а також Великобританією та США. Єдність союзників може розколотися, і це стане ще однією перевагою для Росії, наголосив Хумінскі.

Поділитись