Фінансисти сумніваються в успіху губернатора Десантіса у виборах президента США

Фінансисти сумніваються в успіху губернатора Десантіса у виборах президента США

Губернатор Флориди Рон Десантіс вважається найважливішим конкурентом Дональда Трампа до майбутньої кандидатури кандидата в Республіканську партію в президенти США в 2024 році.

Губернатор Флориди Рон Десантіс вважається найголовнішим конкурентом Дональда Трампа перед висуненням кандидата від Республіканської партії на вибори президента США в 2024 році. Однак фінансисти з Уолл-Стріт висловили побоювання щодо його успіху, пише Politico із посиланням на експертів.

«На даний момент Десантіс, безумовно, кращий варіант, ніж Трамп. Але він справді слабкий варіант», — розповів керівник одного з нью-йоркських банків.

За словами експерта, багато хто вже змирився з тим, що доведеться знову обирати між Трампом і чинним президентом країни Джо Байденом.

«Те, з чим ми, мабуть, зіткнемося, — це вибір між хлопцем, який дуже старий і хоче підвищити наші податки і все перерегулювати, і хлопцем, який намагається уникнути в’язниці», — пояснив співрозмовник агентства.

Рон Десантіс ще не оголошував про рішення брати участь у президентських виборах у 2024 році. При цьому з початку цього року політик провів кілька публічних заходів.

25 квітня Джо Байден заявив, що добиватиметься переобрання на найвищу державну посаду. У зверненні, випущеному на Twitter, він назвав своєю роботою захищати американську демократію.

У свою чергу колишній глава США Дональд Трамп заявив, що він здатний тричі перемогти на наступних президентських виборах. Також він назвав свого наступника на посаді голови Білого дому Байдена некомпетентним та висміяв його фізичні здібності.

Поділитись