Джо Байден прилетів на зустріч з Путіним без дружини

Джо Байден прилетів на зустріч з Путіним без дружини

Журналісти відзначили деякі нововведення в прибутті американського президента Джо Байдена.

Глава США прилетів до Женеви без дружини, хоча Джилл супроводжувала його в європейському турне. Після приземлення в Швейцарії президент США довго не виходив з літака, через що борт з російською делегацією був змушений зробити кілька кіл над містом. Потім десятки машин з Байденом ніяк не могли покинути аеропорт.

Журналісти відзначили, що у Байдена з’явився новий жест: замість рукостискання він прикладає руку до серця. Президента США запитали під час протокольної зйомки, чи готовий він до зустрічі з Путіним. На це американський лідер відповів: я завжди готовий.

Висвітлювати зустріч двох лідерів будуть близько 600 журналістів. Для отримання акредитації їм потрібен негативний тест на коронавірус. У прес-центрі на даний момент проходять останні приготування. Між робочими місцями в якості санітарних заходів встановлені пластикові перегородки. Відомо, що обідати разом президенти не будуть.

Як повідомлялося раніше, адміністрація президента США уточнила час початку зустрічі російського лідера Володимира Путіна і американського глави держави Джо Байдена. Вона розпочнеться о 13:35 за місцевим часом в Женеві.

Поділитись