Дівчинка отруїлась житомирськими сосисками

Дівчинка отруїлась житомирськими сосисками

До Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області надійшло звернення від споживача, який придбав у магазині сосиски з сиром, після споживання яких погіршився стан здоров’я його малолітньої дитини. Дівчинці знадобилася медична допомога.

Як повідомляє прес-служба, сосиски з сиром вищого ґатунку відомої торгової марки виробляє підприємство в Житомирі. Держпродспоживслужба області здійснила перевірку оператора ринку з приводу додержання гігієнічних вимог щодо поводження з харчовими продуктами та відібрала зразки харчової продукції для проведення експертизи.

За результатами випробувань Кіровоградської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби вміст бактерій групи кишкової палички (коліформи) і показник загальної мікробної забрудненості (КМАФАнМ) не відповідають допустимим рівням.

Згідно з рішенням Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області всі залишки цих сосисок, виготовлених 25.08.2018 року, були вилучені з обігу дирекцією магазину та утилізовані.

 

Поділитись