Безпілотник одним ударом знищив чотири бронеавтомобілі окупантів

Безпілотник одним ударом знищив чотири бронеавтомобілі окупантів

Безпілотний літальний апарат ЗСУ лише одним ударом спалив чотири бронеавтомобілі.

Внаслідок вдалого удару безпілотного літального апарату по ангару з військовою технікою, дрону вдалося знищити відразу чотири броньовані автомобілі. Йдеться про дуже суттєву шкоду, причому, судячи з відеокадрів, знятих оператором дрону, бронеавтомобілі виявилися не просто пошкоджені, а спалені буквально вщент.

На відеокадрах, знятих оператором безпілотного літального апарату, можна побачити, що після скидання невеликого артилерійського боєприпасу на ангар із військовою технікою сталося займання останнього. Найімовірніше, що вибух снаряда призвів до займання горючих матеріалів, внаслідок чого миттєво почалася сильна пожежа, яка у свою чергу швидко поглинула військову техніку, яка була тут. Примітно, що йдеться про невеликий квадрокоптер однак, збитки, завдані безпілотником, оцінюються багаторазово більшою сумою.

На даний момент залишається невідомим той факт, де були безпосередньо зняті подібні відеокадри, проте відео наочно демонструє, що безпілотні літальні апарати дуже успішно діють проти цілей на землі, хоча йдеться навіть не про військового безпілотника.

Поділитись