Пряме влучення снаряда до складу БК у Харківській області зняв БПЛА

Пряме влучення снаряда до складу БК у Харківській області зняв БПЛА

Внаслідок точного потрапляння до складу боєприпасів рашистів у Харківській області пролунав потужний вибух.

Напередодні на Харківщині пролунав сильний вибух, викликаний прямим потраплянням артилерійського снаряда до складу боєприпасів. В результаті негайної детонації, прогримів дуже потужний вибух, який був зафіксований безпілотним літальним апаратом, який корегував удари.

На представлених відеокадрах можна побачити наслідки точного влучення снаряда до складу боєприпасів, розташованого у Харківській області України. Детонація виявилася настільки сильною, що бавовну можна було почути навіть із сусідніх областей, що свідчить про те, що на складі величезна кількість боєприпасів. Що примітно, судячи з перших секунд відео, склад боєприпасів був організований тут порівняно недавно, причому від прямого влучення снарядів його так і не змогли захистити вжиті заходи безпеки.

Яке саме озброєння зберігалося на складі боєприпасів, знищеному в Харківській області – невідомо, проте втрати настільки великої кількості боєприпасів явно позначаться на веденні бойових дій, оскільки останній, ймовірно, постачав снарядами, патронами і ракетами дуже великі сили.

Поділитись