В окупованому Мелітополі пролунали численні вибухи

В окупованому Мелітополі пролунали численні вибухи

Територія Мелітополя зазнала серйозного обстрілу із застосуванням ракетного озброєння.

За даними місцевих жителів, на території міста було чути численні вибухи, у тому числі й у напрямку аеродрому, про що свідчу як супутникові знімки, так і відеокадри, зняті місцевими жителями.

На представлених відеокадрах, знятих місцевими жителями, можна побачити, як у Мелітополі сталося загоряння та відбуваються вибухи. На відеокадри потрапила також і робота засобів протиповітряної оборони, що свідчить про те, що було здійснено спробу відбиття атаки, однак, про кількість перехоплених ракет поки що жодних відомостей немає.

За даними місцевих жителів, вночі бавовну було чути і в районі аеродрому. Відеокадрів, які дають змогу підтвердити ці відомості, поки що немає, однак супутники, які здійснюють контроль за виникненням вогнищ пожеж, зафіксували на території аеродрому як мінімум одну точку займання.

На даний момент виникає низка питання щодо того, із застосуванням якого саме озброєння була атака на Мелітополь, оскільки від лінії фронту до міста понад 80 кілометрів, що є фактичною межею для тих же РСЗВ Himars.

Поділитись