Байден висловлюється проти Трампа в негативному ключі – Politico

Байден висловлюється проти Трампа в негативному ключі – Politico

У приватних розмовах Джо Байден не обирає висловів, коли говорить про Дональда Трампа.

Про це пише Politico.

Видання поспілкувалося з особами, близькими до президента США, і ті розповіли, що за зачиненими дверима Байден не стримує емоцій, говорячи про свого опонента-республіканця. Очільника Білого дому обурюють провокаційні промови Трампа та його зневага до оточуючих.

«Байден неодноразово висловлювався проти колишнього глави держави Дональда Трампа в негативному ключі. Чинний лідер не соромиться і іноді навіть використовує нецензурні вирази. Особливо Байдена обурюють жарти його попередника на тему побиття чоловіка ексспікерки Палати представників США Ненсі Пелосі, Пола. Після одного з них американський лідер назвав Трампа «бісовим зас**нцем», — повідомив один зі співрозмовників видання.

Інший чиновник розповів, що Байден у бесіді зі своїми друзями та помічниками описував Трампа як «хворого придурка», який насолоджується чужими нещастями.

За словами трьох людей, знайомих з його приватними розмовами, Байден давно занепокоєний підбурюванням Трампом до політичного насильства, яке, на думку чинного президента, становлять пряму загрозу для демократії країни та є глибоко антимериканським явищем. Його огида до Трампа ніколи не була таємницею, але в останні місяці лише зросла, пише Politico.

Поділитись