Байден відреагував на падіння свого рейтингу

Байден відреагував на падіння свого рейтингу

Президент США Джо Байден заявив, що під час участі у передвиборчих перегонах він не керувався результатами соцопитувань.

Так американський лідер прокоментував зниження свого рейтингу до рекордної позначки. При цьому глава Білого дому зазначив, що ситуація може змінитися в міру просування в Конгресі порядку денного його адміністрації, який суттєво вплине на простих американців, повідомляє WKRC-TV.

Зрозумійте, я балотувався у президенти не через опитування громадської думки, — заявив він в інтерв’ю телеканалу.

Глава Білого дому визнав, що результати опитувань справді свідчать про зниження його рейтингу. Проте, наголосив він, ці дані можуть «рости та падати». На думку президента, зараз він користується підтримкою практично такої кількості американців, що і його попередники, Барак Обама і Білл Клінтон.

Раніше підсумки дослідження, проведеного USA Today і університетом Саффолк, показали, що рейтинг Байдена опустився до позначки 37,8% серед співвітчизників. Не подобаються дії глави держави 59% опитаних. Ще 46% вважають, що американський лідер не справляється зі своїми обов’язками або справляється гірше, ніж вони очікували. Проти висування кандидатури Байдена на другий термін виступили 64% респондентів, причому 28% з них — демократи.

Поділитись