В Одеській області знайшли плантацію конопель. ВІДЕО

В Одеській області знайшли плантацію конопель. ВІДЕО

В Одеській області прикордонники і поліцейські виявили насадження конопель загальною площею 1,5 тисячі квадратних метрів. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби у вівторок, 1 вересня.

 

“Близько двох тисяч кущів нарковмісних рослин підприємливі “аграрії” висіяли і приховано вирощували серед очерету в Ренійському районі. Кілька ділянок конопель правоохоронці знайшли біля сіл Орлівка і Новосільське”, – йдеться в повідомленні.

Насадження виявили за допомогою квадрокоптера військовослужбовці Ізмаїльського прикордонного загону спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності ГУНП в Одеській області.        

У Ренійському відділенні поліції слідчі проводять досудове розслідування за ч.2 ст.310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Коноплі правоохоронці направили на експертизу. Наразі встановлюють осіб, які їх вирощували. Максимальне покарання за посів або вирощування конопель, передбачене чинним законодавством – до семи років позбавлення волі.

Поділитись