В Україні викрито злочинну організацію за незаконний збут наркотиків

В Україні викрито злочинну організацію за незаконний збут наркотиків

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора дев’ятьом особам повідомлено про підозру у створенні злочинної організації, а також збуті наркотичних засобів, психотропних речовин (ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28 ч. 3 ст. 307 КК України).

“За даними слідства, члени злочинної організації займалися незаконним збутом на території України за допомогою мережі Інтернет особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах. Правоохоронцями здійснено ряд оперативних закупок та одночасно проведено 38 обшуків у домоволодіннях і транспортних засобах учасників організації за результатами яких вилучено понад 6 кг наркотичних засобів, психотропних речовин, знаряддя для їх незаконного виготовлення, зважування, пакування та зберігання, банківські карти, грошові кошти, транспортні засоби та інші речі”, – йдеться у повідомленні Офісу генерального прокурора.

Викрито злочинну організацію прокурорами спільно зі слідчими Головного слідчого управління Нацполіції України та оперативними працівниками Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Поділитись