Поліція Київщини ліквідувала черговий Telegram-канал з продажу наркотиків

Поліція Київщини ліквідувала черговий Telegram-канал з продажу наркотиків

Поліцейські ліквідували Telegram-канал, де зловмисник висвітлював інформацію про наявність наркотиків та їхню вартість.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області, наркодилер розповсюджував канабіс та амфетамін методом «закладок». Гроші ж клієнти переказували на банківські картки через різні платіжні системи.

“Оперативники та слідчі Макарівського відділення поліції провели комплекс  заходів, зокрема й оперативні закупівлі, та встановили, що до збуту наркотиків на території Київської області причетний 25-річний місцевий мешканець.  За місцем його проживання правоохоронці провели санкціоновані  обшуки та виявили речові докази. Поліцейські вилучили амфетамін, канабіс, гроші, отримані злочинним шляхом, мобільні телефони, за допомогою яких чоловік здійснював координацію та збут наркотиків. Також вилучені банківські картки та обладнання для фасування наркотичних речовин. Вилучене направлено на проведення експертиз”, – йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження  за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Наразі збувачу наркотиків оголошено про підозру. 

Поділитись