У Майамі-Біч оголосили режим надзвичайного стану через наплив туристів

У Майамі-Біч оголосили режим надзвичайного стану через наплив туристів

Влада американського курортного міста Майамі-Біч в штаті Флорида були змушені оголосити режим надзвичайного стану через наплив туристів, які вирішили провести відпустку на березі моря.

Повідомлення про це з’явилося на сайті місцевого уряду.

Голова міської адміністрації Дена Гелбер в зверненні до жителів вже порівняв ситуацію з гнітом, який може спалахнути в будь-який час. Він розпорядився ввести надзвичайні заходи санітарної безпеки, в тому числі, посилити наряди поліції для боротьби з порушниками масочного режиму і соціальної дистанції.

Крім того, щоб скоротити туристичний потік і знизити темпи поширення коронавируса в місті була оголошена комендантська година і закриті на в’їзд з 21.00 по 6.00 провідні в нього автомагістралі. Всім відпочивальникам також було заборонено відвідувати пляжі і будь-які масові заходи.

Раніше вечірка на пляжі в Маямі-Біч закінчилася зіткненнями з поліцією, їм довелося застосувати перцевий балончики і заарештувати близько 120 чоловік.

За останніми даними, у Флориді коронавірусом з початку пандемії заразилися понад 2 мільйони осіб, жертвами інфекції стали понад 30 тисяч пацієнтів.

Поділитись