Палестинські радикали знову випустили ракети з сектора Гази по Ізраїлю

Палестинські радикали знову випустили ракети з сектора Гази по Ізраїлю

Палестинські радикали з сектора Гази випустили в ніч на суботу по ізраїльській території дві ракети, які були перехоплені системою протиповітряної оборони. Про це повідомила армійська прес-служба на своїй сторінці в Twitter.


“Дві ракети були випущені з сектора Гази в бік ізраїльського міста Беер-Шева, обидві перехоплені системою ППО “Залізний купол”, – йдеться в повідомленні військових.

Армія оборони Ізраїлю почала завдавати ударів по об’єктах радикального палестинського руху ХАМАС в секторі Газа. “В даний час ми наносимо удари по об’єктах терористичної інфраструктури ХАМАС в секторі Газа”, – йдеться в Twitter.

Дані про те, що саме піддалося атаці, не наводяться.

Незадовго до цього на півдні Ізраїлю спрацювали сирени повітряної тривоги, попереджаючи місцевих жителів про можливі ракетні обстріли із сектора Гази.

За даними армії Ізраїлю, за 50 годин з ранку 12 листопада, коли почався останній виток протистояння, радикали з сектора Газа випустили по Ізраїлю не менше 450 ракет, більшість з яких були перехоплені. У відповідь ізраїльські військові вразили десятки цілей палестинського угруповання “Ісламський джихад” в секторі Гази. За даними палестинського Мінохоронздоров’я, в результаті ізраїльських ударів в секторі загинули понад 30 осіб. У прес-службі Армії оборони Ізраїлю підкреслили, що “близько 20 з них були терористами, які запускали ракети”.

Поділитись