На Донбасі ворог 7 разів порушив режим тиші

На Донбасі ворог 7 разів порушив режим тиші

Противник вів вогонь в різних районах з забороненої зброї.

З початку доби російські силовики 7 разів порушили домовленості про припинення вогню на Донбасі , атакувавши українські позиції. Втрат серед бійців Збройних сил України не зафіксовано, але важке поранення отримав житель Красногоровки.

Про це повідомляє прес-служба штабу Операції об’єднаних сил.

“Противник здійснив обстріл населеного пункту Красногорівка і атакував українські війська, розташовані поблизу селища. В результаті обстрілу був важко поранений місцевий житель 1965 р.н., пошкоджено житловий п’ятиповерховий будинок і цивільний автомобіль”, – зазначено в повідомленні.

В районі Авдіївки ворог здійснював обстріли з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, поблизу Галицинівка – з артилерійських систем 122-го калібру. У напрямку населеного пункту Південне противник вів вогонь з великокаліберних кулеметів. А поблизу Водяне застосував станкові протитанкові і ручні протитанкові гранатомети.

Також в Луганській зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу “Орлан-10” з перетином лінії розмежування.

Як відзначили в штабі, українські воїни у відповідь на обстріли ворога відкривали вогонь. У той же час наші бійці дотримуються режиму припинення вогню і контролюють ситуацію в зоні ООС . Про всі порушення українська сторона повідомила СММ ОБСЄ.

Поділитись