Кравчук посварився з Гризловим через Донбас

Кравчук посварився з Гризловим через Донбас

На переговорах в рамках Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з врегулювання конфлікту на Донбасі сталася перепалка між главами української і російської делегацій Леонідом Кравчуком і Борисом Гризловим.

Про це повідомляє УНІАН. Представник окремих районів Донецької та Луганської областей Сергій Гармаш заявив: «Кравчук досить жорстко відповів Гризлову і на його тиради з оцінками Верховної Ради України, і на спробу закрити рот нам, переселенцям з ОРДЛО. Виявляється, він вміє бути не тільки дипломатичним, але і принциповим».

«Леоніда Кравчука сьогодні було прямо не впізнати – повна протилежність тому образу, який ми спостерігаємо в публічному спілкуванні», – додав до цих слів представник Донецької області Денис Казанський.

Раніше Кравчук прокоментував ситуацію з водопостачанням Криму. Колишній президент України заявив, що Київ може відновити водопостачання для населення регіону, якщо виникне гуманітарна катастрофа. І підкреслив, що там живуть українці.

Разом з тим розташовані там підприємства і військові воду не отримають. Також до цього стало відомо, що існує лише один спосіб врегулювати конфлікт в Донбасі. У бесіді з RT Кравчук поділився думкою про завдання по поверненню мирного життя на південному сході України.

«Нам треба тільки поважати один одного, поважати міжнародні норми і принципи життя. І розуміти Україну», – зазначив він.

Поділитись