Додон хоче стати прем’єр-міністром Молдови

Додон хоче стати прем’єр-міністром Молдови

Екс-президент Молдови Ігор Додон не виключив можливості того, що він займе пост прем’єр-міністра країни після проведення дострокових виборів в молдавський парламент.

«Після парламентських виборів я не виключаю і такий сценарій теж», – заявив колишній молдавський лідер у відповідь на відповідне питання.

При цьому він зазначив, що існують і інші сценарії розвитку ситуації в Молдові, однак в будь-якому випадку молдавська Партія соціалістів, лідером якої є Додон, буде активно брати участь у політичному житті країни.

У той же час, як додав колишній президент республіки, очолювана ним партія буде домагатися проведення дострокових виборів до парламенту.

«Наше завдання політична – Партії соціалістів, моєї команди – це дострокові парламентські вибори. Робити якісь коаліції в цьому парламенті, в цьому складі для того, щоб домогтися крісла прем’єра або чогось іншого, – нас це не цікавить », – сказав Додон.

При цьому він підкреслив, що в разі проведення таких дострокових виборів, Партія соціалістів Молдови може створити єдиний блок з «потенційними партнерами по лівому флангу».

Поділитись