У Києві відбуваються всеукраїнські змагання з Козацького Двобою

У Києві відбуваються всеукраїнські змагання з Козацького Двобою

В Києві стартував Чемпіонат України з Козацького Двобою, в межах якого 8-10 жовтня 2021 р. відбуваються масштабні спортивні змагання. З усіх куточків України до Києву з’їхалися учасники чемпіонату. 

Організаторами змагань виступили Міністерство молоді та спорту України, Українська спортивна федерація «Козацький Двобій» та Міжнародна організація «Всесвітня вірменська діаспора».  

Зокрема, сьогодні, 10 жовтня, змагання тривають в Києві. Юні спортсмени змагаються в козацькому двобої. Загалом в Чемпіонаті “Козацький Двобій” взяли участь понад 700 спортсменів з усієї України. Розвиток фізичної культури і спорту є важливим компонентом соціальної політики держави, головною домінантою національно-патріотичного виховання молоді.

Останніми роками нами здійснено чимало заходів, присвячених окремим аспектам вирішення проблеми патріотизму засобами спортивно-масової та фізкультурної роботи. Про це повідомляє Презідент Української спортивної федерації «Козацький Двобій», Заслужений тренер України Володимир Радіонов.

На відкриті чемпіонату «Козацький Двобій» відзнакою Всесвітній Орден Зірки «Кредо» нагороджено Президента Mіжнародної організації «Всесвітня вірменська діаспора», Почесного президента всесвітної федерації «Тотал-Файту» Андраніка Оганісяна.  

Президент міжнародної организацїї «Всесвітня вірменська діаспора» Андранік Оганисян подякував Роману Каширіну та Максиму Тютюнникову за високу нагороду. Також вручив  учасникам чемпіонату цінні призи від всесвітньо відомого французького художника Місара.

Всесвітній Орден Зірки “Кредо”, вручається за досягнення людства, «кращим з кращих» у різних сферах людського життя. Орденом з формулюванням «За внесок в розвиток суспільства» були нагороджені: Президент Національної академії наук України Борис Євгенович Патон, Герой України, космонавт Леонід Каденюк, Президент Ізраїлю Шимон Перес, екс-президент США Білл Клінтон, оперна співачка Монсеррат Кабальє, французький актор П’єр Рішар та інші.

Поділитись